Varausehdot

Varausehdot

Huonehinnat

Verkkosivuilla ja hinnastoissa mainitut vuorokausi- ja pakettihinnat ovat alkaen-hintoja sisältäen veron, mikäli ei ole toisin ilmoitettu. Lopullinen huonehinta määräytyy varaustilanteen ja sesongin mukaan varausvaiheessa. Päivän hintaa voit tiedustella myyntipalvelusta. Hinnat edellyttävät ennakkomaksua. Luethan yksityiskohtaiset hintatiedot varausvahvistuksestasi. Muiden palveluiden ja tuotteiden hinnat ovat esillä hotellissa. Mahdolliset huonelaskulle siirretyt muut kulut ja palvelumaksut tulee maksaa uloskirjauksen yhteydessä.

Varausvahvistus ja maksaminen

Varauksenne katsotaan vahvistetuksi, kun varausmaksu on maksettu. Hotellilla on oikeus vapauttaa maksamattomat tilat ja palvelut myyntiin, mikäli varausmaksua ei ole maksettu annettujen ohjeiden mukaisesti.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä www.paytrail.com

Peruutus- ja muutosehdot

Edellytämme 100% ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Jos kyseessä on ei-hyvitettävä hinta, tarkoittaa se, ettei varausta voi perua tai muuttaa eikä maksua palauteta. Kaikki muutokset on tehtävä sähköpostilla osoitteeseen sales@arctictreehousehotel.com

Sisään- ja uloskirjautuminen

Huoneen saat käyttöösi saapumispäivänä klo 16. Huone tulee luovuttaa klo 11.00 mennessä lähtöpäivänä, mikäli toisin ei ole sovittu. Hotelli ei vastaa huoneisiin tai hotellin yleisiin tiloihin jätetyistä tavaroista.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vieraitamme pyydetään todistamaan henkilöllisyytensä sekä luetuttamaan luottokorttinsa järjestelmään mahdollisia lisäveloituksia varten. Korttitietoja käytetään ainoastaan hyväksyttyjen, maksamattomien veloitusten kattamiseen.

Asiakkaan velvollisuudet ja vastuu

Asiakas on velvollinen täyttämään viranomaisille tarkoitetun matkustajakortin huolellisesti sisäänkirjautumisen yhteydessä. Varauksen yhteyshenkilön tulee olla täysi-ikäinen. Alaikäinen voi yöpyä Arctic TreeHouse Hotellissa edellyttäen, että hänen seurassaan on vähintään yksi täysi-ikäinen vastuuhenkilö.

Vieraiden on noudatettava matkan aikana hotellin järjestyssääntöjä sekä viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Hotellin vieras (tai viime kädessä varausvaiheessa nimetty yhteyshenkilö) on vastuussa vahingoista, jotka hän aiheuttaa hotellille tai kolmansille osapuolille. Hän on velvollinen korvaamaan sen irtaimiston, jonka hän tahallaan tai huolimattomalla menettelyllään rikkoo tai luvattomasti vie hotellin tiloista.

Huoneet

Huonevaraus koskee valitussa huonekategoriassa olevaa huonetta, jonka hotelli päättää. Huoneen varustus ja suurin sallittu vierasmäärä on ilmoitettu Arctic TreeHouse Hotellin verkkosivuilla. Tiettyä huonetta ei ole mahdollisuus varata. Pyydämme huomioimaan, että markkinointitarkoituksessa julkaistuissa kuvissa olevaa huone- ja maisemanäkymää ei välttämättä voida toteuttaa.

Jos myyjä ei myyjästä riippumattomista syistä voi tarjota jo varattua ja maksettua huonetta, on myyjällä oikeus tarjota asiakkaalle vaihtoehtoista hotellimajoitusta paikkakunnalla. Muutoksista on ilmoitettava varauksen yhteyshenkilölle niin pian kuin mahdollista. Mikäli majoitus ei toteudu myyjän virheen johdosta, tai jos majoituksen laatu on todistettavasti alentunut merkittävästi myyjän tekemän virheen johdosta, asiakas on oikeutettu hyvityksiin tai enimmillään maksetun majoituskustannuksen palautukseen kokonaisuudessaan. Asiakkaan muita mahdollisia kuluja ei hyvitetä.

Jos huomaat jotakin huomautettavaa huoneen varustuksessa tai kunnossa, ilmoitathan siitä viipymättä jo saapumispäivänä, jotta voimme korjata mahdolliset virheet. Hotelli ei ole velvollinen hyvittämään asiakkaalle jälkikäteen tehdyistä huomautuksista.

Erityistoiveet

Pyrimme aina toteuttamaan vieraidemme eritystoiveet, kuten huonehintaan kuulumattomat palvelut, erikoisruokavaliot ja huoneen soveltuvuuden erityistarpeisiinne. Mahdolliset erityistoiveet tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@arctictreehousehotel.com viimeistään 48 tuntia ennen saapumistanne. Pidätämme oikeuden lisätä erikoistoiveista johtuvat lisäkulut laskuunne.

Ruoka ja juoma

Huonehintaan kuuluva aamiainen tarjoillaan Rakas ravintolassa verkkosivuilla ilmoitettuun aikaan. Hotelli ei ole korvausvelvollinen, mikäli aamiaista ei nautita kyseisenä aikana.

Vieraamme ovat vastuussa itse tuomistaan ja nauttimistaan elintarvikkeista.

Pysäköinti

Jokaisen huoneen yhteydessä on yksi ilmainen pysäköintipaikka. Pysäköinti hotellin alueella on asiakkaan omalla vastuulla.

Tupakointi

Arctic TreeHouse Hotellin huoneet ja yleiset tilat ovat savuttomia. Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä alueilla ulkotiloissa.

Lapsiystävällinen hotelli

Alle 4-vuotiaat lapset, jotka eivät tarvitse lisävuodetta, yöpyvät hotellissamme maksutta. Tarjoamme 4-14-vuotiaille vieraillemme majoittumisen lapsihintaan.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita Arctic TreeHouse Hotellin lemmikkikäyttöön varattuihin huoneisiin omistajiensa kanssa. Varmista lemmikkihuoneen saatavuus varauksen yhteydessä. Yleiset tilat ja Rakas ravintola ovat lemmikkivapaita alueita.

Force majoure

Arctic TreeHouse Hotel ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esimerkiksi lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnonkatastrofin, sotatilan tms. tekijän vuoksi), joka vaikeuttaa hotellin toimintakykyä ja joka ei ole johtunut Arctic TreeHouse Hotellin toiminnasta ja jonka seurauksia Arctic TreeHouse Hotelli ei kohtuudella ole voinut estää. Arctic TreeHouse Hotelli ei myöskään vastaa vahingoista tai seurauksista, jotka aiheutuvat luonnonilmiöistä.

Oikeudellinen ilmoitus

Majoitus- ja tapahtumasopimuksiin sovelletaan Suomen lakia. Jos majoitus- tai tapahtumasopimuksen yksittäiset määräykset tai näiden hotellimajoitusta ja tapahtumien järjestämistä koskevien yleisten ehtojen yksittäiset säännökset ovat tai tulevat tehottomiksi, ei se vaikuta muiden varausten tehokkuuteen. Vierasrekisteriä säilytetään vähintään 12 kuukautta ja se voidaan lain mukaan luovuttaa poliisille, jos sitä tarvitaan rikostutkimuksessa tai rikoksen ehkäisyssä.